ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست

قادری: باید فرصت کافی به مودیان مالیاتی داده شود تا تحت فشار قرار نگیرند

قادری: باید فرصت کافی به مودیان مالیاتی داده شود تا تحت فشار قرار نگیرند نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات جلسه اعضای کمیسیون متبوعش با وزیر اقتصاد و معاون وی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۱۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 03
کد خبر: ۲۸۲۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ جعفر قادری نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درباره جلسه اعضای این کمیسیون با وزیر اقتصاد و امور دارایی، بیان کرد: وزیر و معاونانش در این جلسه گزارشی از اقدامات این وزارتخانه در راستای وظایفشان در شرایط جنگ اخیر ارائه کردند.

وی افزود: طبق گزارش ارائه شده پشتیبانی لازم از بانک‌هایی که در جنگ اخیر مورد حمله سایبری قرار گرفته بودند انجام شده و مشکلی برای حساب‌های مردم به وجود نیامده و بخشی از مسائل موجود هم بر طرف شده و مابقی نیز در حال حل شدن است.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: میهمانان دعوت شده به کمیسیون در خصوص مسائل مالیاتی هم عنوان کردند که با توجه به شرایط پیش آمده و با توجه به اینکه در ایام دریافت اظهارنامه مالیاتی هستیم، فرصت کافی به مودیان داده شود تا تحت فشار قرار نگیرند و در زمان کافی به این کار بپردازند.

قادری با تاکید بر اینکه دولت در حال حاضر عنوان کرده که خسارت به واحدهای مسکونی و تجاری ناشی از جنگ را پرداخت خواهد کرد، گفت: در این جلسه توضیحاتی ارائه شد مبنی بر اینکه شرایط تحت بیمه قرار دادن خودروها و منازل مسکونی مردم در شرایط جنگی فراهم شود تا شهروندان نگران این موضوع نباشند؛ یعنی به سمت و سویی حرکت کنیم که از این به بعد این امکان فراهم شود تا بیمه‌ها در چنین شرایطی حمایت‌هایی را از مردم داشته باشند.

نماینده شیراز در مجلس همچنین در مورد باز پرداخت اقساط وامهای اخذ شده از سوی مردم، اظهار کرد: در این باره قرار شد تا بانک‌ها همراهی‌هایی با مردم داشته باشند به ویژه در استان‌هایی که بیشتر درگیر موضوع بودند و امکان فعالیت تجاری و بازپرداخت اقساط بانکی خود را ندارند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار